Book en tid

Her har du som privatbetalende klient mulighed for selv at booke tider gennem bookingportalen

Velkommen til siden der guider dig videre til bookingportalen. Gennem bookingportalen kan du som privatbetalende klient booke tider til en konsultation, hvor vi mødes i Svendborgs Psykologpraksis, Sankt Nicolai Gade 2A, 1. tv., 5700 Svendborg, eller du kan booke tid til en konsultation, hvor vi har en samtale via webcam eller over telefonen.

Konsultationer kan afholdes i klinikken, såfremt man ikke har symptomer på Covid-19. 

Du finder bookingportalen lige her

Når du booker en tid hos Svendborgs Psykologprakis - Psykolog Bo Hansen, kan du nemt og meget hurtigt (det kan klares på få minutter) oprette dig selv med navn, alder, en kort beskrivelse af dine udfordringer/problemstilling, om du er medlem af sygeforsikring "danmark" og om du ønsker at blive ringet op.


Mere er der ikke behov for i første omgang - resten klarer vi sammen, når vi ses til første samtale. 

Klik dig videre til bookingportalen her

Udvalget af ledige tider i bookingportalen er begrænset og giver ikke nødvendigvis det fulde billede af, hvilke ledige tider der er tilgængelige.

Akuttider uden for almindelig åbningstid kan ikke bookes gennem bookingportalen. Kontakt mig for at høre nærmere om mulighederne. 

Hvis du ønsker en akuttid, en tid i weekenden eller en tid om aftenen uden for almindelig åbningstid kan jeg kontaktes via e-mail, gennem bookingsystemet, SMS eller telefonopkald (telefonen lukker klokken 14 på hverdage og er lukket i weekender).

Du er velkommen til at skrive en SMS, om at du ønsker at jeg skal ringe dig op. Det vil oftest være den hurtigste måde vi kan komme i kontakt med hinanden på. 

Kan du ikke finde en tid inden for almindelig åbningstid der passer dig, kan du kontakte mig telefonisk, via SMS, via e-mail eller ved at skrive til mig gennem bookingportalen (sikker mail).

Bedste hilsner fra Bo