Sundhedsforsikringer

Forsikringsselskaber og betalingsmuligheder

Velkommen til siden om sundhedsforsikringer, forsikringsselskaber og betalingsmuligheder.

Nedenfor kan du se hvilke sundhedsforsikringer jeg samarbejder med, samt hvilke andre muligheder du måske kan undersøge i forhold til at få dækning for betalingen af dit behandlingsforløb. For nærmere information om klinikkens priser se her. 

Hvis der er noget du er det mindste i tvivl om, er du meget velkommen til at kontakte mig, så vil jeg gøre mit bedste for at svare på dine spørgsmål. 

Jeg samarbejder med følgende sundhedsforsikringer

Falck 

Prima Care

Crecea

Aleris-Hamlet

 

Øvrige forsikringsselskaber og organisationer

Hvis du har en skriftlig betalingsgaranti fra dit forsikringsselskab, din fagforening, din arbejdsplads eller lignende, så kan jeg afregne direkte med dem. Betalingsgarantien skal indeholde oplysninger om: hvem der har fået bevilget konsultationer, hvor mange konsultationer der er bevilget, hvem fakturaen skal sendes til (organisation og personreference) samt eventuelt EAN-nummer. 

Hvis ikke du kan medbringe en betalingsgaranti, skal du selv betale for behandlingen, se nedenfor. 

Hvis du er kunde hos en sundhedsforsikring, et forsikringsselskab eller anden organisation, som du mener vil betale for dit behandlingsforløb, men som jeg ikke kan afregne direkte med, så skal du selv betale for hver konsultation. Du kan naturligvis få de relevante bilag og dokumenter af mig, så du kan give dem til forsikringen eller anden organisation, med henblik på at få dækket dine udgifter til behandlingen.